مدرسه علمیه فاطمیه پاکدشت
cb:post_author_photo_small][cb:post_author_photo_big][cb:post_body1][cb:post_body2]
cb:post_author_photo_small][cb:post_author_photo_big][cb:post_body1][cb:post_body2]
به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (July 19)، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه خوردن چای برای رفع تشنگی پس از سحری اشتباه است، گفت:روزه داران برای رفع تشنگی از میوههای مانند خربزه و هندوانه که نگهدارنده آب هستند تغذیه کنند.
به نوشته فردا، احمدرضا فرسار با اشاره به فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان در قالب توصیههای بهداشتی به مردم اظهار داشت: روزه های سال جاری که به دلیل گرما و طولانی بودن ساعات روز بسیار طولانی است که در این زمینه افراد در نوع تغذیه خود به خصوص در زمان سحر باید دقت بیشتری داشته باشند.
وی تصریح کرد: افراد دقت کنند که این باور که چای پس از سحری میتواند باعث رفع تشنگی شود درست نیست زیرا چای دفع مکرر کلیه را در بر دارد.
فرسار خاطرنشان کرد: روزه داران سعی کنند پس از سحر چای پر رنگ نخورند که باعث تشنگی میشود و روزه داران برای رفع تشنگی بهتر است که از میوههای مانند خربزه و هندوانه که نگهدارنده آب هستند مصرف کنند.
| نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط وفائی نژاد در 1391/05/02 ساعت 08:59:31 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
1391/05/02 @ 09:06:17 ق.ظ
طیبی [عضو]
سلام . ممنون از توصیه شما . ماه میارک رمضان بر تمام شیعیان مبارک باد .