مدرسه علمیه فاطمیه پاکدشت
cb:post_author_photo_small][cb:post_author_photo_big][cb:post_body1][cb:post_body2]
cb:post_author_photo_small][cb:post_author_photo_big][cb:post_body1][cb:post_body2]
مواد لازم برای 4 نفر:
روش تهیه:
1- رطبها را شسته و در صورت تمایل پوست بگیرید، سپس به كمك دسته قاشق چایخوری هسته آنها را خارج كنید، طوری كه باز نشوند.
2- داخل رطبها را با خشكبار نیمكوب پر كرده و در یك بشقاب كوچك روی هم بچینید.
3- به كمك قیف خامه را روی رطب پخش كنید، سپس مخلوط عسل و رنده پوست لیمو را به كمك قاشق و به صورت نامنظم روی آن بریزید. قبل از سرو در یخچال نگه دارید.
نكتهها:
1- مخلوط مغز فندق، گردو، بادام و… برای این دسر بسیار مناسب است.
2- از پودر نارگیل، پودر قهوه، پودر كاكائو و كنجد نیز میتوانید برای تزیین استفاده كنید.
3- برای تهیه خامه فرمگرفته، خامه پاكتی را 30 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس به وسیله همزن و با سرعت كم و در یك جهت آن را هم بزنید، این كار را تا زمانی ادامه دهید كه اگر روی آن دست كشیدید، رد دستتان روی آن بماند.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط وفائی نژاد در 1391/05/11 ساعت 10:44:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |