یک دستور غذایی ساده برای پرانرژی‌بودن در روزهای رمضان



مواد لازم برای 4 نفر:

  •   رطب: 20 عدد
  •   خامه فرم‌گرفته: نصف پیمانه
  •   رنده پوست لیمو: یك قاشق چای‌خوری
  •   مغز خشكبار: یك‌‌چهارم پیمانه، نیمكوب
  •   عسل: یك یا2 قاشق غذا‌خوری

روش تهیه:

1- رطب‌ها را شسته و  در صورت تمایل پوست بگیرید، سپس به كمك دسته قاشق چای‌خوری هسته آنها را خارج كنید، طوری كه باز نشوند.

2- داخل رطب‌ها را با خشكبار نیمكوب پر كرده و در یك بشقاب كوچك روی هم بچینید.

3- به كمك قیف خامه‌ را روی رطب پخش كنید، سپس مخلوط عسل و رنده پوست لیمو را به كمك قاشق و به صورت نامنظم روی آن بریزید. قبل از سرو در یخچال نگه دارید.

نكته‌ها:

 1- مخلوط مغز فندق، گردو، بادام و… برای این دسر بسیار مناسب است.

2- از پودر نارگیل، پودر قهوه، پودر كاكائو و كنجد نیز می‌توانید برای تزیین استفاده كنید.

3- برای تهیه خامه فرم‌گرفته، خامه پاكتی را 30 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس به وسیله همزن و با سرعت كم و در یك جهت آن را هم بزنید،‌ این كار را تا زمانی ادامه دهید كه  اگر روی آن دست كشیدید، رد دست‌تان روی آن بماند.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.