طرز تهیه حلوای بادامی

 



مواد لازم :

  •  آرد:  300 گرم
  •  آرد نخودچی:  120 گرم
  •  روغن جامد:  120 گرم
  •  پودر قند: 200 گرم
  •  كره: 200 گرم
  •  خلال بادام: 100 گرم
  •  پودر زنجبیل: 2 قاشق سوپ‌خوری


روش تهیه:

1 - آرد را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود و به رنگ دلخواه برسد. مواظب باشید كه آرد نسوزد.

2 -  آرد نخودچی را نیز جداگانه تفت داده و از روی حرارت بردارید، سپس با هم مخلوط كرده، الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

 3 -  روغن و كره را اضافه كنید. پس از نیم گرم شدن پودر قند و پودر زنجبیل را اضافه كنید. 

 4 - حلوا را داخل یك قالب ریخته و پس از سرد شدن كامل برش دهید یا داخل قالب‌های مونوپورشن اول از كیك اسفنجی برش خورده گذاشته و رویش را از حلوا پر كرده و روی حلوا را با پودر بادام یا پسته پوشش دهید.

فوت آشپزی 

نیمی از بادام خرد شده را می‌توانید داخل خمیر حلوا ریخته و در صورت خشک بودن حلوا می‌توانید از مقداری روغن مایع برای لطیف‌تر شدن حلوا استفاده کنید.

 

 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
    

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.