مدرسه علمیه فاطمیه پاکدشت
cb:post_author_photo_small][cb:post_author_photo_big][cb:post_body1][cb:post_body2]

cb:post_author_photo_small][cb:post_author_photo_big][cb:post_body1][cb:post_body2]
مواد لازم :
روش تهیه:
1 - آرد را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود و به رنگ دلخواه برسد. مواظب باشید كه آرد نسوزد.
2 - آرد نخودچی را نیز جداگانه تفت داده و از روی حرارت بردارید، سپس با هم مخلوط كرده، الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.
3 - روغن و كره را اضافه كنید. پس از نیم گرم شدن پودر قند و پودر زنجبیل را اضافه كنید.
4 - حلوا را داخل یك قالب ریخته و پس از سرد شدن كامل برش دهید یا داخل قالبهای مونوپورشن اول از كیك اسفنجی برش خورده گذاشته و رویش را از حلوا پر كرده و روی حلوا را با پودر بادام یا پسته پوشش دهید.
فوت آشپزی
نیمی از بادام خرد شده را میتوانید داخل خمیر حلوا ریخته و در صورت خشک بودن حلوا میتوانید از مقداری روغن مایع برای لطیفتر شدن حلوا استفاده کنید.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط وفائی نژاد در 1391/05/17 ساعت 09:55:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |