طرز تهیه شله زرد





 
مواد لازم :

  •   آب:10 پیمانه
  •  برنج:  یك پیمانه
  •  شكر: 2 پیمانه
  •  كره:250 گرم
  •  زعفران حل شده:3 قاشق سوپ‌خوری
  •  نمك: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •  پودر هل درصورت تمایل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •  گلاب: یك پیمانه
  •  خلال بادام و پسته: به میزان لازم


روش تهیه


1 - برنج را كه از شب قبل خیس كرده‌اید، همراه آب بپزید.

 2 - در اواسط پخت، شكر را اضافه كرده و در اواخر پخت حدودا یك‌دوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و كره را اضافه كنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.

3 -  آن را در ظرف زیبایی بریزید و با خلال بادام، خلال پسته و دارچین تزیین كنید.

فوت آشپزی:


برای پخت بهتر شله‌زرد در انتهای پخت به مدت 20 دقیقه روی در قابلمه دم‌کنی بگذارید تا بهتر جا بیفتد.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.