مدرسه علمیه فاطمیه پاکدشت
cb:post_author_photo_small][cb:post_author_photo_big][cb:post_body1][cb:post_body2]
cb:post_author_photo_small][cb:post_author_photo_big][cb:post_body1][cb:post_body2]
مواد لازم :
روش تهیه
1 - برنج را كه از شب قبل خیس كردهاید، همراه آب بپزید.
2 - در اواسط پخت، شكر را اضافه كرده و در اواخر پخت حدودا یكدوم خلال بادام، زعفران، گلاب، هل و كره را اضافه كنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.
3 - آن را در ظرف زیبایی بریزید و با خلال بادام، خلال پسته و دارچین تزیین كنید.
فوت آشپزی:
برای پخت بهتر شلهزرد در انتهای پخت به مدت 20 دقیقه روی در قابلمه دمکنی بگذارید تا بهتر جا بیفتد.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط وفائی نژاد در 1391/05/17 ساعت 09:58:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |